Остані відгуки
    September 2023
    M T W T F S S
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
    Архів

    30.08.2023 року відбулось чергове засідання науково-технічної ради НПП «Білобережжя Святослава»

    Захід проводився в on-line режимі в умовах зібраного кворуму. На засіданні розглянуто ряд актуальних питань щодо діяльності національного природного парку в період військових дій.
    «Про стан проведення заходів з охорони водних біоресурсів НПП та гніздових територій в період нерестової заборони та в період гніздування» доповідав Холодняк П.А. заступник директора НПП «Білобережжя Святослава».

    «Про стан еколого-освітньої роботи НПП та підготовки рекреаційних ділянок рекреаційного пункту «На Солі»» доповіла начальник відділу еколого-освітньої роботи та рекреаційного благоустрою Тарабан С.В. Було запропоновано до Всесвітнього дня прибирання 16 вересня 2023 року в рамках Всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine провести комплексні заходи на охоронній зоні та території озера Солонець-Тузли.

    Розглянуто питання роботи безпосередньо наукового відділу а саме: «Стан фінансування наукових програм та оптимізації роботи НДВ НПП», «Про хід роботи щодо розширення території НПП «Білобережжя Святослава», «Про хід виконання меморандумів та договорів в галузі міжнародного природоохоронного співробітництва». Доповідали начальник науково-дослідного відділу НПП Чаус В.Б. та провідний науковий співробітник НДВ НПП Давидов О.В.

    Члени НТР заслухали також інформацію наукового співробітника НДВ Касьянова Є.О. «Про поточний стан природних комплексів НПП за даними космічного моніторингу».
    По кожному питанню Науково-технічною Радою прийнято відповідні рішення.

    Інформацію провідного інженера відділу служби державної охорони Яровенко О.П.. «Про стан проведення робіт по спеціальному використанню природних ресурсів НПП відповідно до одержаних на 2023 рік дозволів та розгляд проекту лімітів на спеціальне використання природних ресурсів на 2024 р.» взято до відома.

    Науково-дослідний відділ НПП «Білобережжя Святослава»

    Комментарии закрыты.